Studiedomeinen


Maatschappij en Welzijn 

Ben je sterk geboeid door een wetenschappelijke blik op mens en maatschappij vanuit een kritische en onderzoekende houding? Wil je meer weten over de werking van het menselijk lichaam, de mens en zijn gedrag? Wil je graag mensen begeleiden of zorg dragen voor anderen? Zijn creatieve uitdagingen belangrijk voor jou? Heb je interesse in wellness en wellbeing? Dan is het studiedomein Maatschappij en welzijn iets voor jou!

Economie en organisatie 

Wist jij dat je dagelijks in contact komt met economie en organisatie zonder dat je het beseft? Wil jij de geheimen van de ondernemer van vandaag ontdekken? Neem je graag eens een kijkje achter de schermen van een bedrijf? Wil je weten hoe belangrijk computers en het internet zijn voor een bedrijf? Dan is Economie en organisatie zeker iets voor jou! Binnen dit studiegebied biedt onze school studierichtingen aan in de drie finaliteiten: doorstroom, dubbele finaliteit en arbeidsmarktgerichte finaliteit. Bovendien kies je zelf voor een meer bedrijfsgerichte of IT-gerichte focus. Als ondernemer van de toekomst ligt bij ons je pad dus helemaal open! 

Taal en cultuur 

Je hebt een zwak voor vreemde talen. Je bent sociaal vaardig en communiceert vlot? Je hebt interesse in (social) media en je bent nieuwsgierig naar andere culturen. Denk dan over het studiegebied Taal en cultuur. Binnen onze school bieden we de studierichting Taal en communicatie aan in de dubbele finaliteit: durf je samen met ons de uitdaging aangaan om een nieuwe taal te leren? ¡Bienvenido! Willkommen! 

In de arbeidsmarktgerichte finaliteit vind je de studierichting Onthaal en recreatie: creatief organisatietalent in de startblokken gevraagd!