Slide 1

Een kleine school voor grootse jongeren

Inschrijvingsmomenten:

Donderdag 4/7 van 12 tot 15u
Dinsdag 20/8 van 10 tot 15u
Donderdag 22/8 van 12 tot 15u
Maandag 26/8 van 10 tot 12u
Woensdag 28/8 van 10 tot 12u
Donderdag 29/8 van 12 tot 15u

Een kleine warme school

Een kleine warme school

Wij zijn een kleine, hartelijke school die inzet op een warm welkom voor al onze leerlingen en maximale leer- en groeikansen voor iedereen.

Ons studieaanbod biedt richtingen aan met goede vooruitzichten in het hoger onderwijs of op de arbeidsmarkt. 

Keuzemogelijkheden eerste jaar

Durf je de uitdaging aangaan? Aarzel niet om te kiezen voor een nieuwe taal! Op een speelse manier krijg je behalve Frans en Engels ook een initiatie in andere vreemde talen, zoals Duits, Spaans, Italiaans,... en ontdek je ook die taal en cultuur.

Zo verwerf je meteen ook extra vaardigheden die nuttig zijn voor de taalvakken. Spaans of Duits wordt jouw extra troef! ¡Bienvenidos! Willkommen!
Wist jij dat je dagelijks in contact komt met economie en ondernemen zonder dat je het beseft? Wil jij de geheimen van de ondernemer van vandaag ontdekken? Neem je graag eens een kijkje achter de schermen van een bedrijf? Wil je weten hoe belangrijk computers en het internet zijn voor een bedrijf?

Dan is economie en ondernemen zeker iets voor jou! Samen zetten we een ondernemend project op touw.
Ben jij nieuwsgierig naar het gedrag van mensen? Boeit de maatschappij en haar dagelijkse actualiteit jou? Ga je mee op zoek naar wat het welzijn en welbevinden betekent?

Deze keuze is voor jou gepast als je graag concreet aan de slag wil gaan met en voor mensen.
Immaculata

Immaculata


Je vindt bij ons een A- en B-stroom vanaf de eerste graad en drie finaliteiten vanaf de tweede graad: doorstroom, dubbele en arbeidsmarktgerichte finaliteit. In Immaculata volgen ondernemers en IT'ers van de toekomst hun opleiding. We zijn dus terecht een laptopschool. Daarnaast zijn ook communicatie, onthaal en recreatie ons terrein. Vanaf volgend schooljaar starten we met een voorbereidend programma 'Maatschappij en Welzijn' in het eerste jaar. Vanaf schooljaar 2024-2025 willen we deze basisoptie verder uitbouwen. Zo vindt elke leerling bij ons een geschikte opleiding van 1 tot 6.